Om oss

Mimis design- og produkter er utviklet for nordisk smak, hud og hår. Vår inspirasjonen har vi hentet fra fantastisk natur rundt om i verden, og vårt mål er at all den skjønnheten også skal inspirere deg. MIMIS produktene er designet i Asker, like utenfor Oslo.
 
Selve navnet Mimis kommer fra mitt kallenavn ”Mimi” som min mann gav meg da vi giftet oss for 20 år siden.

 

Hud- og hårpleie  

Mimis bruker kun naturlige, bærekraftige, dyrevennlige og giftfrie ingredienser. Produktene våre passer deg som er miljøbevisst og opptatt av å ta vare på deg selv.

Hovedingrediensen, Argan fra Marokko er kjent for å ha et høyt innhold av Vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Dette er spesielt bra mot rynker, tørr hud, psoriasis, eksem og uren hud. Samtidig vil Argan bidra med å styrke hår, hodebunn, negler og bevare hudens fuktighet.

Arganen vi bruker er fra en fabrikk i Agadir, Marokko som eies og drives av lokale kvinner. 

For oss startet arganolje-eventyret for godt over 8 år siden da jeg og min familie besøkte en
 arganoljefabrikk i Marokko. Der fikk vi et godt innblikk i selve produksjonen og alle bruksområdene til oljen. Fabrikken, som ble etablert i 1872, eksporterer og selger nå arganolje til 17 Europeiske land og resten av verden. Våre kunder, familie og venner har nå brukt produktene i mange år, og er meget fornøyde.

 
Våre produkter er i samsvar med Europeiske regelverket.
Ecocert Certi cate Registrar Corp ( Usa )
 
TQI Certi cate( International taste & Quality institute Brussels)

 

Kashmirskjerf og Poncho

MIMIS bruker naturlig kashmir fra geitene som holder til på de snøkledde fjellene i Kashmir. Her gjetes de av nomadefolket på samme autentiske måte som for tusenvis av år siden. Kashmirskjerfene og Ponchoene har veldig lang levetid og blir bedre ved bruk. 

Ønsker du å følge med på våre nyheter og motta tilbud? Lik vår FB side “mimis” og følg oss på instagram «mimisNorway»